canada goose outlet canada goose schweiz http://www.osoja.ch canada goose outlet http://www.familienboerse.ch canada goose schweiz http://www.wellnessfun.ch canada goose schweiz canada goose outlet canada goose sale canada goose outlet http://www.bloemenscheepstra.nl canada goose jassen

Euroflow Zrt.
slideslideslide

Friss hírek

STEINZEUG KERAMO bemutató a Fővárosi Csatornázási Műveknél
2011.05.03

Az FCSM Zrt. és az EUROFLOW Zrt. közös szervezésében, valamint a STEINZEUG KERAMO részéről Haris Soldatos és Pascal Aengeveld urak részvételével sikeres szakmai bemtató zajlott le 2011. április 28-án délután az FCSM Zrt. Kerepesi úti Tanácstermében.

Az FCSM részéről, Kovácsvölgyi József úr szervezésnek köszönhetően 35 főnyi szakembergárda gyűlt össze. Kovácsvölgyi úr köszöntötte az összegyűlteket, majd átadta a szót Bojkó Gábor úrnak, az EUROFLOW elnök-vezérigazgatójának, aki rövid bevezetője után kszöntötte Haris Soldatos urat, a KERAMO területi igazgatóját, aki egy rövid prezentációban ismertette a KERAMO cég felépítését és tevékenységét. A műszaki ismeretanyag átadását Pascal Aengeveld úr, a KERAMO műszaki tanácsadója végezte el egy hosszabb elméleti-gyakorlati jellegű prezentáció keretében. Mindkét előadás angol nyelven történt, az elhangzottakat Oberding Kornél úr, az EUROFLOW műszaki tanácsadója fordította magyarra.

Felkért hozzászólóként Gyömbér Mihály úr, a kivitelező SADE Magyarország project menedzsere ismertette az ugyancsak KERAMO által szállított anyagokból megvalósult békéscsabai beruházás tény-adatait és kivitelezési tapasztalatait. Az elhangzottak után a jelenlevő szakemberek számos kérdést tettek fel, ezekre pedig a KERAMO, a SADE, vagy az EUROFLOW szakemberei adtak kielégítő válaszokat. Reményeink szerint minden jelen levő számára hasznosan telt az FCSM-KERAMO szakmai nap.