canada goose outlet canada goose schweiz http://www.osoja.ch canada goose outlet http://www.familienboerse.ch canada goose schweiz http://www.wellnessfun.ch canada goose schweiz canada goose outlet canada goose sale canada goose outlet http://www.bloemenscheepstra.nl canada goose jassen

Euroflow Zrt.
slideslideslide

Friss hírek

PRÓBASZERELÉS A HAJDÚ ÉS TÁRSA KFT-NÉL
2005.04.10

A Fővárosi Vízművek Rt egyik legnagyobb kivitelezője a Hajdú és Társa Kft. gyakori vásárlója az EUROFLOW Rt-nek. Mivel a Vízművek számára a precíz és hibamentes kivitelezés mellett legalább ugyanilyen fontos a beépített anyagok kifogástalan műszaki színvonala, ezért a kivitelező (még az anyagbeszerzést és munkakezdést megelőzően) beépítési próbaszerelés céljára vásárolt az EUROFLOW RT-től néhány jellemző terméket, és azokat teljesen életszerű körülmények között, a fényképek tanúsága szerint beépítette.

Az első képen a munkaterület (akna) látható még munkakezdés előtt. A második képen az EUROFLOW RT által leszállított DN100-as méretű ORION csőkötések (húzásbiztos és nem húzásbiztos kivitelben, tokos – karimás változatban), valamint az ugyancsak DN100-as méretű egyenlő szárú gömbgrafitos „T” idom látható. Az utolsó kép az elkészült munkát mutatja. Mivel a fektetési körülmények az agresszív talajvíz következtében igen szélsőségesek voltak, ezért ebben az esetben kiemelkedően fontos szerep jutott az idomok hibátlan epoxy bevonatának, valamint a csőkötés TEFLON bevonatú rozsdamentes csavarjainak, melyek egy esetleges későbbi (roncsolás mentes) visszabontást is lehetővé tesznek. A képen jól látható nehéz munkakörülmények miatt a könnyű szerelhetőség is alapvető elbírálási szempontként merült fel.

Fentiek alapján a kivitelező teljes bizalommal vásárolhat az EUROFLOW Rt-től a termékek műszaki- és gyártási színvonalát, valamint beépíthetőségét illetően.