canada goose outlet canada goose schweiz http://www.osoja.ch canada goose outlet http://www.familienboerse.ch canada goose schweiz http://www.wellnessfun.ch canada goose schweiz canada goose outlet canada goose sale canada goose outlet http://www.bloemenscheepstra.nl canada goose jassen

Euroflow Zrt.
slideslideslide

Friss hírek

Korszerű közműfektetési technológia
2005.04.06

Egyre nagyobb teret hódít Magyarországon az ún. NO DIG technológia, amely közművezetékek fektetését jelenti, közműárok ásása nélkül. Helyszíni riportunkban a Fővárosi Vízművek területén, a BONEX kivitelezésében megvalósult, Gogol utcai munkáról számolunk be, ahol a 200-as polietilén csövet ezzel a feltárás nélküli technológiával húzták be és közműárkok ásására csak a csőkötéseknél és a képeken is látható AVK szerelvények beépítésénél volt szükség.

Ez a korszerű közműfektetési technológia rendkívül sok élőmunkát, pénzt és energiát spórol meg a kivitelezőnek, de az sem elhanyagolható szempont, hogy a közmű felújítás a fogyasztót is kevésbé terheli a gyorsabb átfutási idő, kevesebb munkagödör és kisebb forgalomtorlódások miatt.